Η απόλυση του “Infowar”

Επιβιώνουμε σε μία κοινωνία που ενημερώνεται από τις κονσερβοποιημένες ready-made and properly served ειδησεογραφικές εκπομπές, που οι ρεπόρτερ, δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ με συνείδηση είναι ή ελάχιστοι, ή παντελώς άγνωστοι στον απλό πολίτη, ή απολυμένοι.

Οι δημοσιογράφοι, ξέρετε εκείνοι που καθημερινά έδιναν αγώνα για να γραφτούν τα αυτονόητα, εκείνοι που δεν πατούσαν στις γραμμές της οποιασδήποτε πολιτικής κατεύθυνσης που επιβαλλόταν που ανήκαν σε “λίστες“, απολύθηκαν.

Με το παρόν μνημονιακό καθεστώς, η απόλυση δεν είναι μία ατυχία στη ζωή, είναι καταδίκη.

Προχθές ανακοινώθηκε από το ραδιόφωνο του Σκάι, η απόλυση του Άρη Χατζηστεφάνου.

Οι λόγοι που απολύθηκε, βρίσκονται εδώ απολύτως τεκμηριωμένοι.

Την Κυριακή στις 11:00 το πρωί, έξω από το ραδιομέγαρο του Σκάι θα βρισκόμαστε εκεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόλυση του Άρη και των διοικητικών που αρνήθηκαν να υπογράψουν τις ατομικές συμβάσεις.

Μπορείτε να ακούσετε μία από τις δυνατότερες εκπομπές που έκανε ο Άρης στο Σκάι εδώ, τις μαρτυρίες των Ελλήνων ακτιβιστών του Στόλου της Ελευθερίας την 31η Μαΐου, την ημέρα που συνέβη το Ισραηλινό ρεσάλτο.

Οι σύντροφοι του Στόλου της Ελευθερίας, μαζί και ο Άρης, που βρίσκονταν εκείνη την ημέρα στα καράβια κινδύνευσε η ζωή τους.

Το Infowar δεν θα χαθεί, θα φιλοξενηθεί από το The Press Project καθώς αναμένουμε με αγωνία το ντοκιμαντέρ του Άρη και της Κατερίνας “Debtocracy“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Απόδειξε ότι είσαι άνθρωπος *