Κρεμασμένος σκύλος και στην πρωτεύουσα

hangeddogathens

Αντιγράφω από το FaceBook

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ο άρρωστος, ψυχοπαθής δολοφόνος του αθώου κι ανυπεράσπιστου σκυλάκου που συντρόφευε καθημερινά τα νεαρά παιδιά στο γυμνάσιο-λύκειο της Βάρης, στην περιοχή κοντά στο Mac Donald’s, όπου κι έμενε τους 2 τελευταίους μήνες και είχε βρει καταφύγιο μαζι με άλλη μια σκυλίτσα, πίσω από ένα κατάστημα της λεωφ.Βάρης.

Εκεί κοντά βρέθηκε κρεμασμένο με σύρμα στη μάντρα του εγκαταλελειμμένου πλέον κτιρίου των Goody’s που συνορεύει με το βουνό. Είχε στειρωθεί πρόσφατα απο το Δήμο μας και ήταν αγαπητός σε όλους, καθώς ήταν πολύ ήμερος και καλόβολος.

Μια κυρία τηλεφώνησε στο Δημαρχείο το πρωί (30-10-09) και μεταβήκαμε στο σημείο με την υπεύθυνη δημοτική υπάλληλο για το πρόγραμμα προστασίας των αδέσποτων, παίρνοντας μαζί μας πρώτες βοήθειες αφού νομίζαμε ότι πρόκειται για τραυματισμένο σκυλί κι εκεί διαπιστώσαμε ότι ήταν νεκρό. Είχε κρεμαστεί από το προηγούμενο βράδυ με σύρμα έχοντας, από γερή θηλιά που μόνο με τανάλια μπορέσαμε να την κόψουμε!

Παρακαλούμε πολύ όποιος γνωρίζει ή είδε ύποπτες κινήσεις το βράδυ στις 29-10-09 στον προαύλιο χώρο του πρώην καταστήματος Goody’s να ενημερώσει το τοπικό αστυνομικό τμήμα ή το Δήμο μας, ή να καλέσει στο τηλ.6937145280. Θα δοθεί γερή αμοιβή για αποτελεσματικές πληροφορίες.

Η αποτρόπαιη και πρωτοφανής αυτή πράξη μας συνθλίβει και μας ντροπιάζει όλους, θέλουμε τη σύλληψη και τιμωρία τους! Δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα τόσο επικίνδυνα άτομα.

Δεν καταλαβαίνω τί μπορεί να πέρασε από το μυαλό αυτού του “ανθρώπου” ώστε μπει σε όλη αυτή τη διαδικασία: να πάρει ένα σύρμα, να το περάσει από το λαιμό του σκύλου και να τον κρεμάσει στη μάντρα.

Δεν έχω λόγια να εκφράσω τη θλίψη μου για το ζώο που ταλαιπωρήθηκε.

Δεν καταλαβαίνω.

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο;

Γιατί να βασανίσει ένα ζώο, το παιδί του, κάποιον που έχει αντίθετη άποψη με αυτόν.

Δεν καταλαβαίνω.

Δεν μπορώ να σκεφτώ πώς τους φτιάχνει η φύση αυτούς τους “ανθρώπους”.

Δεν αρνούμαι, μόνο δεν καταλαβαίνω.

  2 comments for “Κρεμασμένος σκύλος και στην πρωτεύουσα

  1. November 1, 2009 at 7:00 pm

    Μα καλά, πόσο σκληρό και διεστραμμένο μπορεί να είναι ένα μυαλό, ώστε να σκεφτεί κάτι τέτοιο;

    Και εδώ, πριν 3-4 χρόνια, σε ένα στρατόπεδο, έκαψαν ένα σκύλο ζωντανό… Και το χειρότερο είναι ότι όλοι οι στρατιώτες, που ήταν μπροστά, γελούσαν, ενώ το καημένο το ζωντανό σφάδαζε από τους πόνους! Tράβηξαν, μάλιστα, σε video, όλη τη σκηνή και την ανέβασαν στο Youtube!

    Είναι για να αναρωτιέσαι, αν αυτοί οι άνθρωποι, έχουν έστω και ένα ίχνος ευαισθησίας…

  2. November 10, 2009 at 10:12 am

    Τι αρρωστημένη εικόνα, αναγούλιασα… Κρέμασμα θέλουν κάτι τέτοιοι τύποι και όχι το καημένο το σκυλάκι, κρίμα ρε γμτ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Απόδειξε ότι είσαι άνθρωπος *