Browsing Uncategorized

One World One Revolution

July27

Αποκλειστικό: Πως κατάφερα να χαϊδέψω τον Λουκάνικο

May22

Τον βρήκαμε με τη γλώσσα έξω.

Προσπαθούσε να βρει μία μικρή σκιά να ξαπλώσει.

Εκεί! Εκείνη τη στιγμή αδυναμίας που ήταν αποχαυνωμένος από τον ήλιο κατάφερα να του χαϊδέψω το αυτί.

Ο Σίμα πήρε άλλη μία φωτογραφία που τον χαϊδεύω αλλά δεν την ανέβασα διότι μοιάζει σαν να του κάνω μασάζ στην πλάτη. :P

Τον ποτίσαμε και μετά μας έφτυσε και άραξε αλλού, με περισσότερο ίσκιο.

Ρεμπελόσκυλο σε αγαπάμε κι ας μας φτύνεις ρε!

 

Δημοκρατία θα πει

November9

Δημοκρατία θα πει:

Όταν ο γνωστός κουμπουροφόρος δήμαρχος Ζαχάρως βγαίνει ως δια μαγείας ξανά δήμαρχος.

Όταν με αποχή 50% βγαίνει πρώτος με ψήφους και με 14% ο Νικήτας Κακλαμάνης δήμαρχος Αθηναίων.

Όταν εκείνοι που σκότωσαν τον Τόντι δεν θα τιμωρηθούν ποτέ.

Όταν εκείνοι που έριξαν βιτριώλι στην Κωνσταντίνα δεν θα τιμωρηθούν ποτέ.

Όταν για σκάνδαλα όπως αυτά της Vodafone, της Siemens, του Βατοπεδίου δεν θα τιμωρηθούν ποτέ οι πραγματικοί εμπλεγμένοι.

Όταν ο δικηγόρος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία αφήνεται ελεύθερος και όταν ο ΜάριοςΖ έμεινε για 1 μήνα στη φυλακή επειδή οι αστυνομικοί «μπέρδεψαν» το σαμπουάν στην τσάντα του με μολότωφ.

Όταν με το «έτσι-θέλω» περικόπτω μισθούς, επιδόματα εργαζομένων και συντάξεις ανεξαρτήτως λες κι εκείνος που παίρνει την σύνταξη δεν την πλήρωσε με 35 χρόνια εργασίας.

Όταν ο πρωθυπουργός μιλάει για πράσινη ανάπτυξη και φτιάχνεται καινούριο εργοστάσιο της ΔΕΗ μαζούτ στην Ανατολική Κρήτη.

Όταν οι Ιρανοί ράβουν τα στόματά τους ζητώντας άσυλο  και κανείς από την πολιτεία δεν δίνει δεκαράκι.

Όταν παύουν σιωπηλά πληρωμές σε ιδρύματα όπως τα Κέντρα απασχόλησης Παιδιών, το Δρομοκαΐτειο και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης.

Όταν το κράτος που οφείλει να σέβεται το Σύνταγμα – έστω στη μορφή που βρίσκεται αυτή τη στιγμή – το απαξιώνει. (Άρθρο 4: Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου). (Άρθρο 22: Όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξάρτητα από φύλο ή άλλη διάκριση, έχουν δικαίωμα ίσης αμοιβής για παρεχόμενη εργασία ίσης αξίας).

Όταν αθωώνονται οι αστυνομικοί που φόρτωσαν σακίδιο και μολότοφ στον νεαρό που έβγαζε τα σκουπίδια με τις πιτζάμες.

Κατά τα άλλα, στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Με το διαβατήριο στο χέρι

April10

Ναι, το πήρα! Δεν χρειάστηκα τελικά την υπόδειξη ενός υπομνήματος – σημειώματος – επιστολής από τον Συνήγορο του Πολίτη (παρότι τους ενημέρωσα σε γραπτή αναφορά).

Θέλω να πιστεύω πως τα λόγια μου εκείνη την πρωταπριλιά προς τους υπαλλήλους και τον Διοικητή του τμήματος διαβατηρίων, βοήθησαν στο να θυμηθούν κάποιοι ότι ο καθένας μας έχει ατομικά δικαιώματα σε αυτή τη χώρα.

Υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες από την Ευρωπαϊκή ένωση που θα πρέπει να ακολουθήσει η κάθε χώρα κατά γράμμα που αφορά την διαδικασία αιτήσεων και δικαιολογητικών για έκδοση διαβατηρίου. Τις οδηγίες που μπορείτε να τις βρείτε εδώ.
Άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την πορεία της αίτησής σας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επίσης, για να μην σας κοροϊδεύουν, μάθετε πως το διαβατήριο θέλει 3 εργάσιμες ημέρες για να εκδοθεί από την ημέρα που καταθέτετε τα δικαιολογητικά.
Τέλος σε οποιαδήποτε περίπτωση που έχετε μία ιδιομορφία στο πρόσωπό σας ΔΕΝ θα την καταθέσετε στην υπεύθυνη δήλωση, ούτε θα ψαρώσετε και θα τρέχετε σε γιατρούς για να σας δώσουν ιατρική βεβαίωση. Επικαλεστείτε, ευγενικά τα δικαιώματά σας ως πολίτης και αν σας ζορίσουν ζητήστε στη νομοθεσία που επιτρέπει τέτοιου είδους διακρίσεις. Σε περίπτωση που ακυρωθεί η αίτησή σας, στείλτε μία ξεγυρισμένη επιστολή στον Συνήγορο του Πολίτη (πάρτε τον και ένα τηλέφωνο να σας δώσουν αριθμό πρωτοκόλλου). Βοηθάει αν πείτε επίσης στην αρχή πως «σε περίπτωση που μου ακυρώσετε την αίτησή μου (διότι σου το λένε όλη την ώρα αν έχεις κάτι «μη-συμβατό» στο πρόσωπό σου) θα προβώ διαφορετικά».

Για ό,τι νιώθουμε ότι θιγόμαστε, ως πολίτες, ως άνθρωποι να ζητάμε τον νόμο (παράγραφος, χρονολογία έκδοσης) από την αρχή που αναφέρει αυτού του είδους τις διακρίσεις.

Ήθελα να ευχαριστήσω του δικτυακούς φίλους του Twitter για την ηθική συμπαράσταση καθώς και όλους όσους απάντησαν στην παλαιότερη ανάρτηση.

Cyberella με Domain .info

March31

Ω, ναι! Με καινούριο domain, όλο δικό μου!

Το design θέλει λίγη δουλειά… όλα γίνονται!

« Older Entries

ΑΡΧΕΙΟ

Ship to Gaza

Ένα Καράβι Για Τη Γάζα | ShipToGaza.gr